IDEI pentru casa ta!

 

Pentru ca am intalnit multi clienti cu aparamente de o camerea, doua, trei…patru camere sau garsoniere mici , am hotarat sa postez cateva idei simple pe care le poate face oricine in propria locuinta!

De multe ori ne intrebam : ce sa facem pentru a ne crea un mediu mai placut pentru noi in propria casa! Cu timpul, de cand achizitionam un imobil, ii punem parchet, termopane, un var alb sau poate pentru ca asa am vazut in reviste sau in casele prietenilor sau in alte case sau locatii vizitate ne punem pe un perete un tapet ce ne place sau o culoare care sa ne placa varuita doar pe un perete!

Sunt bune , foarte bune revistele de specialitate, informatiile ce le gasim pe internet pentru a gasi o formula de decorare ce sa fie pe placul nostru insa de multe ori , in casele in care am fost chemata ” sa schimb ceva……” proprietarii recunosteau ca au achizitionat bunuri ce le face placere a le vedea sau au ales culori pe placul lor precum si mobilier , perdele si draperii ,…dar….”ceva nu este ok !”

Poate de aceea fiecare dintre noi stie si face ceva la modul profesionist. Este firesc si nu o rusine sa apelezi la un designer-decorator de interioare. Preturile sunt intradevar destul de mari dar poate pentru ca ne justificam activitatea si informatiile pe care le detinem si le cumulam cu timpul din pasiune, interes, si pentru ca ne pasa de detaliile ce stim ca ne influenteaza confortul si intimitatea in spatiul nostru. In fiecare zi orice designer de interioare, orice artist cumuleaza informatii pe domeniul sau de aceea are mereu un raspuns la intrebarile tale.

Culorile , formele, lumina, ne influenteaza in mod cert si este bine sa fim atenti la detalii pentru ca intr-un fel vedem pe internet imagini sau in reviste dar raportat la fiecare spatiu, poate fi ceva total diferit. De aceea apar probleme si costuri inutile pe achizitii!

Pentru apartamente , garsoniere, apartamente cu o camera , dimensiuni mici, recomand sa folositi un var nuanta de alb,  vanilie sau crem foarte deschis. Daca doriti un perete mai nuantat va rog nu alegeti o culoare puternica pentru ca prin spatiul mic o pata puternica de culoare, va va agita. Si aici ma gandesc in primul rand la garsoniere sau apartament cu o camera. folositi nuante de crem, nisip, orange ! efectul va fi altul!

Pentru apartament cu o camera – doua camere si familie din doi membri: daca sunteti tineri trebuie sa va ganditi ca va veni si un al treilea membru mai devreme sau mai tarziu !! de aceea folositi nuante deschise atat la var cat si la mobilier !

Pentru apartamente de doua, trei camere, aici va puteti juca in alegerea culorilor pentru fiecare camera ca si pata ! folositi o nuanta de crem deschis, vanilie sau alb in intreg interiorul si acoperiti numai cate un perete evidentiator folosind o  culoare mai clara dar deschisa daca aveti camerele mici !

Perdelele si draperiile alese trebuie sa fie in ton cu covorul si alte tesaturi ce le aveti sau le veti avea pe scaune, fotolii, canapele…etc

Daca ai intrebari si nu stii ce sa faci sau sa alegi, contacteaza-ma direct:

  • luni – sambata:  9 : 00 -18 : 00
  • 0741942732
  • office.creativdecor@yahoo.com


SEO monitor

document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://seomonitor.ro/seomonitor.js’ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s