Prietena mea , casa

Ma bucur pentru fiecare interior decorat, indiferent cat de mult efort este pentru a coordona o lucrare de la proiect la realitate.

La inceput nimeni nu-si da seama de cursul firesc al unei amenajari si decorari. Totul incepe cu estimari de costuri, timp, hartii, etc . Nimeni nu isi poate da seama de nivelul cerut pentru implicare si reusita. Dar noi stim .

De aceea sfatul meu este sa aveti rabdare si sa pastrati mereu implicarea, rabdarea, bucuria si multumirea unui final reusit !

Pentru noi nu este hobby designul interior . Este o profesie pe care o tratam cu seriozitate, pe care o iubim si care ofera o bucurie fantastica.

Astazi m-am bucurat foarte mult, sa aud din partea unor clienti ca  suntem *prietenii si psihologii caselor *. Sunt fericita sa aud mereu ca reusim  sa cream atmosfera potrivita clientilor nostri.

Imbratisari cu drag pe voi si casutele voastre !

 

cu drag,

Mihaela Pavelescu & Creativ Decor Team

 

 

 

 

firma design interior, design interior Iasi, design-interior, design-interior Iasi, design-interior Botosani, design-interior Vaslui, design-interior Constanta, design-interior Romania, Designer interior bun, design baie, design camera copii, camera design, dormitor design, bucatarie model, proiect bucatarie, proiect casa, design casa, design apartament, 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s