Casa si apartament…la cheie

 

Din pacate unele case sau apartamente noi, amenajate la cheie pentru vanzare , dau batai de cap noilor proprietari !  Si nu numai ! Credeti-ma !

Chiar daca o compartimentare este potrivita pentru familie, produsele alese pentru amenajare nu au nici o legatura una cu cealalta ! De multe ori sunt alese la intamplare sau dupa cum a dorit cel care a pus prize, rigips-ul , gresia sau faianta :)

Nesemnificativ detaliu insa pe urma apar costuri in plus pentru inlocuirea celor gasite !

Daca aveti posibilitatea de a achizitiona un imobil in constructie sau care urmeaza a fi construit , alegeti un designer cu care sa empatizati si sa colaborati pentru amenajarea si decorarea spatiului de locuit !

Scriu acest mic articol cu gandul la unii dintre clientii nostri dragi care ar fi dorit doar prin decorarea peretilor si pozitionarea mobilierului care sa fie calitativ, crearea unui stil unitar , cromatica corecta etc. Uneori se poate alteori … doar daca produsele pozitionate deja, in amenajare, sunt inlocuite!

Va imbratisam  si speram ca cele scrise sa va poata ajuta in alegerea pe care o faceti atunci cand achizitionati un spatiu nou de locuit!

 

cu drag,

Mihaela Pavelescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s