Proiectare arhitectura case

Vrei casa visata si ai foarte multe idei. Ai adunat imagini inspirationale si stii care este confortul  si intregii familii . Ceea ce nu stii este cum le poti aduna pe toate astfel incat sa fie un tot unitar !

Echipa de arhitecti si designeri de interior cu experienta, propun spre realizare proiecte de case in concordanta cu stilul de viata a fiecarei familii. Fiecare casa este unicat de aceea pornind de la o simpla ideie , adaugam informatiile de specialitate , cream un concept corect iar mai apoi, fizic, intreaga casuta este conform necesitatilor si confortului dumneavoastra ! Astfel nu spargeti pereti , pardoseli ori tavane, nu va adaptati dupa ceea ce este construit, si nu pierdeti bani si timp !

Acest serviciu este oferit de echipa noastra deoarece am observat constructii de case sau planuri unde interioarele pregatite pentru amenajare si decor, aveau anumite neajunsuri , spatii fara utilitate ori spatii prea mici pentru a fi utilizate confortabil !

Este foarte importanta corectitudinea compartimentarilor si pozitionarea  instalatiilor sanitare, termice, electrice  si nu numai. De multe ori mobilarea este pe planul doi si un designer de interioare nu poate face mereu minuni pe un spatiu gresit . De aceea  fiecare metru patrat al casei trebuie folosit corect. Scopul nostru este de a contura corect case , tinand cont de viziunea si ideile clientilor nostri adunand informatiile de specialitate . Elaboram astfel un plan valabil atat pentru amenajare cat si decorare iar constructia casei este una corecta si clara.

Prin proiectare , puteti avea atat exeriorul casei cat si interiorul acesteia, inainte ca proiectul sa fie realizat fizic ! Sunteti pregatiti pentru a vedea cum se contureaza casuta visata, fara a avea nici o dificultate in amenajarea si decorarea acesteia. Veti sti exact cum va arata casa dorita.

In functie de bugetul fiecaruia casele se pot contura diferit tinand cont ca si din punct de vedere estetic, sa fie corecte si armonioase !

Alaturi de planul arhitectural , oferim consultanta de specialitate pentru servicii design interior specializat, servicii datorita carora se pun in practica usor detaliile amenajarii si decorarii interiorare si exterioare.

 

Reclame